ORNISS este institutia vitala care „organizeaza evidenta listelor si a informatiilor secrete de stat” si decide cine are acces la ele in Romania.

PSD si PNL, partidul unic. Povestea lui Marius Petrescu, seful acreditarii secretelor in Romania, omul care a facut doua academii, sapte universitati si a scris 49 de carti.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS) este instituția vitală care “organizează evidenţa listelor şi a informaţiilor secrete de stat” și decide cine are acces la ele în România. Practic, niciun om cu funcție de mare răspundere nu poate accede în poziția sa fără ca ORNISS să-i dea acceptul. În fruntea ORNISS este un personaj care și-a alcătuit o biografie academică și de specialități unică, practic imposibilă pentru un creier și o viață de om!

Îl mai țineți minte pe domnul Barangă Laurențiu? Domnul care a fost șomer până la 42 de ani, cu liceul terminat la 32 de ani, care a ajuns așa, din senin, director adjunct la ORNISS (informații secrete) și director de departament și conferențiar universitar la Universitatea Valahia, filiala Alexandria? Care tocmai a devenit mare șef la Oficiul contra spălării banilor, în plină meritocrație liberală?

Andreea Barangă, fiica domnului director, are și ea un doctorat, tot la “Valahia”, și era și ea angajată, la momentul doctoratului, într-o sinecură la minister.

Și ea a studiat la Academia de Poliție și la Institutul Diplomatic, că așa e cu coincidențele astea.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s