Eugen Teodorovici, omul care a luat un imprumut de 1,1 milioane de euro cu salariu de 1000 de euro

Toate CV-urile vechi ale domnului Teodorovici au disparut de pe site-ul ministerelor unde a lucrat si din arhive. Si declaratiile de avere vechi au disparut. Combinatia unui CV mai vechi gasit pe site-ul unei televiziuni si a celui disponibil acum este sideranta.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„În 2012, Eugen Orlando Teodorovici avea, conform CV-ului, un titlu de doctor în managementul fondurilor europene. Între timp, s-a vindecat și el de doctorat. Lepădarea de doctorat este noua modă printre mai marii și prea cinstiții noștri politicieni, că doar mulți alții, inclusiv domnul Bode, s-au vindecat și ei de doctorat. Emilia Șercan a făcut posibilă schimbarea asta în fașionu’ românesc.

Toate CV-urile vechi ale domnului Teodorovici au dispărut de pe site-ul ministerelor unde a lucrat și din arhive. Și declarațiile de avere vechi au dispărut.

În 2017, Teodorovici a spus în direct la televizor că a primit o diplomă de masterat de la Academia SRI fără să treacă vreodată pe la cursuri.

Combinația unui CV mai vechi găsit pe site-ul unei televiziuni și a celui disponibil acum este siderantă.

La 19 ani, puștiul care abia a terminat liceul și probabil armata obligatorie se angajează imediat, printr-o minune demnă de SRI și sfântul duh, direct referent la Ministerul Transporturilor. La 22 de ani se apucă și de facultate, pe care o termină în 1997, lucru care automat duce la o promovare și devine, la 26 de ani, expert la Direcția Generală de Integrare Europeană.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s