Raluca Turcan: „Guvernul PNL sprijina administratia locala sibiana, fara sa tina cont de culoare politica”

Raluca Turcan, viceprim-ministru: „Vizita domnului ministru al Fondurilor Europene, Marcel Ioan Bolos, vine ca urmare a numarului mare de proiecte pe care Consiliul Judetean Sibiu si primariile din judetul Sibiu si le propun spre finantare”

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Partidul National Liberal, mai multe detalii mai jos:

„Raluca Turcan, viceprim-ministru: „Vizita domnului ministru al Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, vine ca urmare a numărului mare de proiecte pe care Consiliul Județean Sibiu și primăriile din județul Sibiu și le propun spre finanțare. Pe o parte le cunoașteți:

Noul Spital Județean Sibiu, in valoare de 500 de milioane de euro; Varianta Ocolitoare Sibiu Sud (Centura Sud a Sibiului); Centura ocolitoare Mediaș.

Altele sunt inițiate de primarii noștri în funcție sau sunt propuse de candidații care își vor prelua mandatele după alegerile de duminică:

Proiecte ale viitoarei Zone Metropolitane Sibiu (trenul periurban, Campusul Școlar de meserii, extinderea transportului local); proiecte ale Mediașului – modernizarea transportului electric și extinderea liniilor de troleibuz, modernizarea drumului Mediaș-Ighișul Nou, realizarea Centrului Educațional Multifuncțional de la fosta Unitate de Aviație; proiecte ale primarilor de orașe și comune, precum extinderile rețelelor de gaz, apă și canal, reabilitare clădiri, construcții de școli, grădinițe, centre medicale, dar și alte proiecte ale Consiliului Județean Sibiu.

Guvernul #PNL sprijină administrația locală sibiană, fără să țină cont de culoare politică. Dovadă o reprezintă faptul că finanțările pe care le-am deschis sunt accesibile oricui. Trebuie doar știința și capacitate de a face proiecte. Iar aici, aleșii liberali se distanțează clar.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s