Guvernul cumpără tablete şi măşti pentru elevi si săraci cu bani din Fondul de Rezervă

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că va aloca bani din Fondul de Rezervă pentru achiziţia de tablete pentru copiii care nu au calculator şi pentru furnizarea de măşti pentru persoanele sărace.

Este vorba de acei copii aflaţi în situaţii dificile din punct de vedere social, care nu au, în acest moment, posibilitatea să participe la desfăşurarea online a cursurilor şcolare, astfel încât aceştia să poată beneficia, în cursul acestui an de aceste dispozitive electronice dotate cu acces la internet, pentru a putea participa la sistemul de învăţământ online.

Am luat decizia de a utiliza resursele financiare din Fondul de Rezervă al Guvernului pentru susţinerea achiziţiei de tablete pentru elevii care nu au accces la cursurile online din cauza faptului că nu deţin calculatoare sau tablete. Tot din Fondul de Rezervă am luat decizia de a susţine cheltuielile necesare pentru distribuirea de măşti pentru persoanele vulnerabile, care se află sub incidenţa prevederilor legii privind venitul mediu garantat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s