Musk amenință că va pleca din California datorita restricțiilor cauzate de coronavirus

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a amenințat sâmbătă că muta fabrica și sediul companiei din California in urma unor dispute cu oficialii locali care au oprit compania să-și redeschidă fabrica de vehicule electrice.

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Pe Twitter, Musk a amenințat, de asemenea, să dea în judecată asupra restricțiilor de coronavirus ale Departamentului de Sănătate, care a oprit Tesla de la repornirea producției fabricii sale din Fremont, la sud de San Francisco.

„Sincer, aceasta este picatura finala”, a replicat el. „Tesla își va muta sediul și programele viitoare în Texas / Nevada.”

El a scris că dacă compania va păstra totusi o parte din producție în Fremont depinde de modul în care Tesla este tratată în viitor.

Într-o declarație sâmbătă, Departamentul de Sănătate Alameda a declarat că a lucrat cu Tesla pentru a dezvolta un plan de siguranță care să permită redeschiderea uzinei Fremont în timp ce protejează lucrătorii. „Așteptăm cu nerăbdare să ajungem la un acord cu privire la un plan de siguranță adecvat foarte curând”, se arată în declarație.

Declarația a mai spus că rezidenții și afacerile au făcut sacrificii pentru a proteja sănătatea oamenilor din regiune. „Este responsabilitatea noastră colectivă să trecem prin fazele de redeschidere și de slăbire a restricțiilor în cel mai sigur mod posibil, ghidati de date și știință”, a spus departamentul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s