VICTOR NEGRESCU: 1000 de noi îmbolnăviri pe zi. Peste 2000 de români care și-au pierdut viața.

Victor Negrescu isi face griji pentru Romania din cauza noului corona virus deoarece au crescut extraordinar de mult cazurile de imbolnaviri pe zi. Acesta ne sugereaza sa stam cu garda sus, sa ramanem prudenti, sa purtam masca si sa pastram distantarea sociala.

Acesta s-a filmat si a postat pe reteaua sociala Facebook un videoclip in care sugereaza sa ascultam sfatul medicilor specialisti si sa ne protejam cat mai mult.

Victor Negrescu: „

1000 de noi îmbolnăviri pe zi.
Peste 2000 de români care și-au pierdut viața.
Nu sunt simple cifre. Ni se poate întâmpla și nouă. Li se poate întâmpla celor dragi. Cei mai mulți români au făcut eforturi extraordinare. Au fost responsabili.

Trebuie să rămânem cu garda sus, să rămânem prudenți. Să purtăm masca, să păstrăm distanța socială și să respectăm recomandările specialiștilor.

Începem astăzi o campanie de responsabilitate civică. De la om la om. Mingea este în terenul vostru pentru a transmite mai departe acest mesaj, în orice formă, celor din comunitatea voastră online.

Puteți să o luați ca pe o provocare. Îi îndemn pe colegii mei din PES activists România să facă primul pas. Multă sănătate, tuturor!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s