ZECI DE OAMENI DIN GALATI INGHESUITI INTR-O DUBA DE MARFA. MAI EXACT 21 DE OAMENI FARA MASCA SI MANUSI DE PROTECTIE TRANSPORTATI INTR-O DUBA

Un numar exact de 21 de oameni care doreau sa mearga la munca au fost inghesuiti intr-o duba de marfa. Aceasta secventa a fost filmata in Galati, in care 21 de muncitori urca intr-o duba de marfa fara masca si manusi de protectie.

Scenariul s-a repetat și a doua zi, numai că de această dată polițiștii au filmat momentul în care oamenii au intrat în microbuz și l-au urmărit pe șofer până la destinație. Acolo, el a fost dat jos de la volanul mașinii și amendat, potrivit Monitorul de Galați. „În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deşi acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă.

Poliţiştii au sancţionat conducătorul auto cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 de lei, luându-se, totodată, măsura suspendării dreptului de utilizare a acestuia pe o perioadă de 6 luni”, au transmis reprezentanții IPJ Galați. Amendați au fost și pasagerii care nu aveau măști de protecție.

Imaginile video le puteti gasi apasand aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s