Raluca turcan: Medaliile olimpice la canotaj obținute de sportivii români vor fi consemnate

Raluca Turcan a tinut o sedinta in spatiul public in care a felicitat pe olimpicii Romaniei, iar in urmatorii ani a planificat 13,5 miliarde lei pentru investitii in acest domeniu.

Mai multe detalii in postarea sa de pe contul personal de pe Facebook sau mai jos:

„Medaliile olimpice la canotaj obținute de sportivii români vor fi consemnate, începând de astăzi, pe Aleea ”Mâinile de aur” inaugurată la Complexul Sportiv Național de la Snagov.

Prima acțiune din cadrul acestui proiect a fost dedicată Elisabetei Lipă, sportivă cu un palmares excepțional și Președinta Federației Române de Canotaj, pe care am avut ocazia să o felicit astăzi personal, în cadrul ceremoniei festive la care am participat alături de Ionuț Stroe, ministrul tineretului și sportului, Excelența Sa Hitoshi Noda, ambasadorul Japoniei în România și Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic Român.

Am certitudinea că medaliilor olimpice la canotaj deja obținute de sportivii români de-a lungul timpului se vor adăuga multe altele, chiar de anul viitor, la Jocurile Olimpice din Tokyo. Sportul românesc are toată susținerea acestui Guvern, iar în următorii ani am planificat 13,5 miliarde de lei pentru investiții în acest domeniu, dar și alte forme de sprijin precum granturi și vouchere pentru copiii care doresc activeze în cadrul cluburilor sportive.

Cu toate că ultimele luni au fost dificile, am apreciat eforturile deosebite care s-au făcut la Snagov pentru a pregăti sportivii pentru performanță, respectând totodată cu rigurozitate regulile stabilite pentru reluarea antrenamentelor. Îi felicit din toată inima și le doresc succes în toate competițiile viitoare!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s