Catalin Popescu Tariceanu: „Dublati alocatiile copiilor! Ati imprumutat peste 100 de miliarde de lei in 9 luni de cand guvernati si nu am vazut vreun ban!”

Călin Popescu Tăriceanu consideră că anunțul făcut de secretarul general al PNL în luna februarie – dublarea alocației copiilor – nu este altceva decât încă o dovadă de politicianism.

”Dublarea alocației copiilor”, privită ca o mare ”victorie” a guvernului Orban, ar fi trebuit să constituie un motiv de bucurie pentru peste 4 milioane de copii din România. Numai că, de atunci, plata alocațiilor a fost amânată, iar acum se vorbește doar despre o mărire de 10-20%.

”Victorieeeeee, anunța pe 14 februarie 2019 tânărul parlamentar Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. Victorieeeeee, am trecut în Parlamentul României o lege care va dubla alocațiile copiilor! Peste 4 milioane de copii vor beneficia de alocații mărite, motiv de bucurie și mândrie. Așa se bătea cu pumnul în piept tot PNL-ul!” a postat liderul ALDE pe pagina sa de socializare.

Călin Popescu Tăriceanu: ”Scotociți-vă bine prin buzunare și găsiți sau, dacă nu, plecați!”

Călin Popescu Tăriceanu scrie în mesajul său că guvernul PNL se află, astăzi, într-o situație disperată, ”smulgându-și părul din cap” pentru că nu poate respecta promisiunea făcută în februarie, ca și cum ”ar da banii de la ei din buzunar”. Numai că au fost ”descoperite” fonduri pentru… ”rachete, materiale sanitare supraevaluate” sau chiar pentru a plăti mass-media.

Liderul ALDE rămâne la părerea că amânarea sau doar mărirea alocațiilor cu 10-20% este, astfel, nejustificată.

Detalii despre acest subiect au fost extrase de pe gandul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s