Yuen Kwok-yung, microlog care a lucrat la Wuhan dezvaluie numarul real al cazurilor de COVID-19

Yuen Kwok-Yung, microlog care a lucrat la Wuhan a declarat numarul real al cazurilor COVID-19. Micrologul a declarat ca ar fi de 32 de ori mai mari. „Bănuiesc că au ţinut secret anumite date la nivel local, la Wuhan”

Informatii preluate de pe site-ul gandul.ro sau mai jos:

„Intr-un interviu preluat de Daily Mail, medicul Yuen Kwok-yung spune că autorităţile chineze încearcă să acopere dovezile privind răspunsul greoi la propagarea şi răspândirea Covid-19.

„Bănuiesc că au ţinut secret anumite date la nivel local, la Wuhan. Funcționarii care se presupune că trebuiau să transmită imediat informațiile nu au permis ca acest lucru să se întâmple atât de ușor”, dezvăluie profesorul Yuen Kwok-yung.

În opinia sa, numărul real al infecțiilor cu Covid-19 în „Zona Zero” din regiunea Hubei, așa cum este considerat orașul Wuhan, ar fi de 2,2 milioane. Adică, „de 32 de ori mai mare decât valorile oficiale avansate de guvernul chinez”, afirmă microbiologul în vârstă de 63 de ani.

Evident că cercetările medicului din Hong Kong sunt condamnate de mass-media chineză, care îşi pune întrebarea dacă nu cumva prof. Yuen ajută în mod deliberat Statele Unite să lanseze atacuri împotriva Chinei.

Profesorul Yuen a lucrat la Wuhan în ianuarie

Numele medicului Yuen Kwok-yung este binecunoscut în China. La jumătatea lui ianuarie, reputatul profesor Yuen a fost implicat în diagnosticările precoce și în investigarea coronavirusului din Wuhan. El a vizitat orașul pe 17 ianuarie, fiind însoțit de reprezentanți ai Comisiei Naționale de Sănătate din China, în frunte cu dr. Zhong Nanshan, liderul echipei de experți în coronavirus din Beijing.

Autoritățile din Hubei au raportat un număr de 68.135 de persoane pozitive la coronvirus, mult sub estimările reale ale experților internaționali.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s