Emil Boc: „Pentru a oferi un mesaj optimist fata de viitor, pe perioada Untold 2020, din Turnul Primariei Cluj-Napoca, se pot auzi piese renumite ale unor artisti internationali”

Emil Boc declara „Cluj-Napoca: Remember UNTOLD 2015-2019. Sa ne revedem cu bine la UNTOLD 2021!”. Asadar, primarul Judetului Cluj este sigur ca in urmatorul an se va tine UNTOLD 2021.

Mai multe detalii pe republica.ro sau mai jos:

„5 ediții ale festivalului UNTOLD s-au desfășurat până acum la Cluj-Napoca. Festivalul a devenit în scurt timp un fenomen internațional, înregistrând la fiecare ediție peste 300.000 participanți și mii de persoane implicate direct, an de an, în organizarea evenimentelor.

Mai mult decât atât, festivalurile clujene au adus plusvaloare și inovare în industria muzicală românească.

Din aceste motive am încredere că, odată ce trecem cu bine de pandemie, proiectele valoroase pentru comunitate vor continua și mai puternic.

În această notă, pentru a oferi un mesaj optimist față de viitor, pe perioada Untold 2020 din Turnul Primăriei Cluj-Napoca se pot auzi piese renumite ale unor artiști internaționali – Martin Garrix, Chainsmokers, Avicii și Faithless.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s