Daniel Tudorache, edilul PSD, face reclama la spitalul de urgenta care nu exista

Daniel Tudorache, edilul PSD, face reclama la spitalul de urgenta din sectorul 1. Spotul care promoveaza spitalul de urgenta „realizat” de Primaria Sectorului 1.

Informatii preluate de pe libertatea.ro:

„Începe în forță, ca să-mi capteze atenția – dacă-i “spital de urgență”, atunci sigur ciulesc urechile, mai cu seamă că este în București! “Cel mai mare spital din România, în sectorul 1”. Anunțul ăsta mă dă pe spate, cum se spune, “cel mai mare spital”, nu rezist, trebuie să fiu atent, să vedem ce zice mai departe: “Dedicat relocării a trei spitale din București într-un singur nume”. Asta nu prea înțeleg ori n-am auzit bine: “dedicat relocării”? Nu contează, important este că sunt trei spitale într-unul singur, la fel ca pliculețe cu cafea instant. Secvență din spot

Vocea continuă: “Proiect realizat de Primăria Sectorului 1”. Dar s-a mai zis o dată că e Primăria Sectorului 1! Aha, ca să-mi intre bine în cap: Primăria Sectorului 1! “Inovație. Tehnologie. Performanță”, adaugă vocea.

Vrăjeli! Lasă-mă, domle cu “inovația” și “tehnologia”, spune adresa, strada, pe unde se află, care tramvai ajunge acolo? Secvență din spot

Dar vocea mă lasă cu ochii-n soare: “Performanță în cel mai modern spital din România în sectorul 1”. Să vă băgați “performanța” în cur, să faceți o clismă! – strig furios și înșelat la cei care au comandat, au creat și au difuzat acest spot, o minciună și o manipulare grosolane.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s