Nicusor Dan o ataca pe Gabriela Firea: „Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizati un festival?”

Candidatul dreptei la Primaria Bucurestiului, Nicusor Dan, a intrebat-o Gabriela firea odata cu „falimentul Bucurestiului” „Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizati un festival?”

Detalii preluate de pe gandul.ro, puteti citi mai jos:

„Nicușor Dan a scris că Primăria Bucureștiului a fost aproape de a intra în faliment încă de anul trecut, fiind salvată de o serie de împrumuturi.

„Risipa banilor, căpușarea bugetului prin intermediul companiilor municipale și lipsa de interes a primarului Firea au condus la o situație greu de imaginat pentru o capitală europeană: falimentul! Amintesc că, în aprilie 2019, am anunțat că Primăria nu poate să nu intre în faliment, din cauza primarului PSD care a construit bugetul pe încasări de 7 miliarde lei în 2019 și a încasat 4 miliarde lei, ca și în anii precedenți. Doar împrumutul de trezorerie de 100 milioane euro și cei 100 milioane lei primiți din fondul de rezervă al Guvernului au făcut ca falimentul să nu fie deja în 2019”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Nicușor Dan spune că soluția Gabrielei Firea nu putea fi votată.

„În loc să se ocupe de rezolvarea situației în cazul Costanda, care a câștigat de un an procesul cu Primăria Municipiului București, primarul PSD- Firea a propus Consiliului General o soluție fără fundamentare, care nu putea fi votată. Mai mult, a cheltuit în avans banii Primăriei Capitalei, iar acum nu mai are cu ce să plătească nimic. Acum un an duduia Bucureștiul de târguri și concerte, acum a rămas doar praful de pe tobe. Doamna Firea, cu ocazia falimentului, nu organizați un festival?”, a mai adăugat acesta.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s