Andrea Pirlo este noul antrenor al lui Juventus dupa ce a semnat un contract pe doi ani cu campioana Italiei.

Reactia geniala a lui Buffon dupa numirea lui Pirlo, antrenor mai tanar decat el: „Acum petrinzi sa-ti spun Mister?!” declara intr-o postare pe Twitter.

Informatii preluate de pe digisport.ro, mai multe detalii mai jos:

„Fostul regista era gata să înceapă aventura cu Juve Under 23, dar acum va avea sub comandă un elev mai în vârstă decât el.

Este vorba de Gianluigi Buffon care este cu un an mai mare decât Andrea Pirlo, cel cu care a împărțit vestiarul ani de zile la Torino și la squadra azzurra.  

Iar reacția legendarului portar de 42 de ani a fost una savuroasă!

”Iar acum sunt obligat să-ți sun Mister!?!? Mult noroc în noua provocare, Andrea!,” a fost mesajul lui Buffon după numirea noului său antrenor. 

Iar șefii lui Juventus au dezvăluit că viitorul lui Maurizio Sarri era decis, indiferent de rezultatul returului cu Lyon.

“Făcusem deja evaluarea lui și aceasta nu se baza pe un singur meci, ci pe întregul sezon.  Acum l-am ales pe Pirlo, este o alegere firească.

Credem că îl așteaptă un destin grandios, la fel ca acela de jucător. Andrea are aceeași filozofie, vrea fotbal de calitate, un fotbal practicat acum de mai multe echipe din Europa, iar el a fost extrem de convingător în pledoaria sa,” a declarat directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paratici.

Juventus renunță pentru al doilea sezon consecutiv la antrenorul cu care câștigă il scudetto – Max Allegri este cel care a plecat anul trecut.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s