Vestul Europei, francezii, belgienii si spaniolii sufera din cauza temperaturilor care ajung pana la 40 de grade.

Fotografie de Josh Hild pe Pexels.com

Luna august aduce temperaturi tarilor din vestul Europei. Oamenii sufera din cauza temperaturilor care depasesc 35 de grade Celsius si care ajung pe alocuri la 40 de grade.

Sursa: digi24.ro mai multe detalii mai jos:

„E cu adevărat enervant. În mijloacele de transport în comun e îngrozitor, în special din cauza măștii de protecție. Chiar nu e în regulă, dar trebuie să trăim cu asta.

Temperaturile de 37 de grade Celsius i-au adus la disperare pe unii belgieni. În fața valului de căldură, oamenii se refugiază la umbră și se răcoresc cum pot.

„În Belgia e tot timpul la fel: când e prea cald, oamenii se plâng că e prea cald. Când nu e soare, oamenii se plâng că nu e soare. Eu prefer vremea călduroasă, e vară și e normal”, afirmă un tânăr.

Francezii se plâng și ei de căldura insuportabilă. În Hexagon au fost anunțate 40 de grade Celsius, iar oamenii caută orice loc cu puțină umbră.

„E mai bine să fii pe malul Senei decât într-un apartament fără balcon, fără o terasă. Cu o adiere de vânt din când în când, te mai poți răcori puțin.”, spune o femeie.

În jumătate dintre departamentele franceze a fost instituită alerta portocalie, în contextul în care luna iulie a fost cea mai secetoasă din ultimii 60 de ani.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s