Catalin Popescu Tariceanu: marirea pensiilor cu 14% in loc de 4o%

Liderul ALDE, doreste sa creasca pensiile cu 14%, pe cand PNL promitea ca va exista o crestere cu 40%. Catalin Popescu Tariceanu considera ca situatia economica va fi din ce in ce mai dificila.

Sursa informatiilor este gandul.ro, mai multe detalii despre acest subiect mai jos:

„Mărirea pensiilor în România a reprezentat și reprezintă un subiect de interes major, iar Călin Popescu Tăriceanu atrage atenția, în mediul online, că ”Guvernul Iohannis-Orban” nu face altceva decât să ”testeze” populația cu ajutorul ”mediei aservite”.

Potrivit liderului ALDE, se dorește o mărire cu doar 14% la sută a pensiilor, în contextul în care exista promisiunea PNL că va fi exista o creștere cu 40 %. Dar, consideră Tăriceanu, în contextul în care situația economică va fi din ce în ce mai dificilă, guvernul Orban trebuie să înțeleagă că economia României nu va mai funcționa doar prin ”ordine și decrete militare”.

”Guvernul Iohannis-Orban testează prin media aservită varianta măririi pensiilor doar cu 14% și nu cu 40% așa cum prevede legea. Probabil vor să vadă dacă mămăliga stă să explodeze…

Ce nu știu ei, sau nu vor să spună, este că situația economică va deveni mult mai grea tocmai că nu măresc pensiile și alocațiile conform legii. În fiecare zi se pierd sute de locuri de muncă. Știți de ce? Pentru că produsele nu se mai cumpără și nimeni nu e nebun să producă pe stoc, chiar dacă guvernul ar băga bani în susținerea întreprinderilor. Ce nu înțeleg liberalii ăștia vopsiți este că economia nu mai funcționează prin ordine și decrete militare, ci pe baza unei singure legi: cerere și ofertă. Oferta să zicem că încă mai există, dar cererea se stinge puțin câte puțin în fiecare zi. Pentru că au indus panica de parcă vine sfârșitul lumii, pentru că refuză să stimuleze cererea, pentru că se împrumută în draci pentru orice, mai puțin pentru ceea ce este cu adevărat nevoie”, scrie liderul ALDE în mediul online.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s