La sectia de votare, buletinele de vot si stampila se vor ridica de catre votant.

Fotografie de Dominika Roseclay pe Pexels.com

La urmatoarele sectii de votare, buletinele de vot si stampila se vor ridica de catre votant. Intr-o luna si jumatate Romania iese la vot!

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Libertatea are toate detaliile despre modul în care se va organiza scrutinul din această toamnă. Membrii comisiilor vor fi obligați să poarte măști și mănuși pe toată durata zilei, alegătorii își vor ridica singuri buletinele de vot, dar și ștampila, ce va fi dezinfectată după fiecare utilizare. Mai mult, în toate secțiile se vor monta plexiglasuri între membrii comisiilor și alegători pentru a nu exista contract direct.

Într-o lună și jumătate România iese la vot. În condiții speciale de această dată, cu respectarea mai multor reguli obligatorii pentru ca scrutinul să se poată desfășura în condiții normale.

Oficialii Guvernului României, ai Ministerului Sănătății și ai Ministerului Afacerilor Interne au pus la punct toate detaliile ca alegerile locale de pe 27 septembrie să nu fie umbrite de evenimente nedorite. 

Materialele de protecție sanitară, precum și igiena și dezinfecția secțiilor de vot se asigură de Ministerul Sănătăţii, iar transportul şi distribuirea acestora se asigură prin grija Ministerului Afacerilor Interne şi a instituţiilor prefectului, cu sprijinul primarilor din fiecare oraș.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s