Simona Halep in turul I la Praga. Aceasta castiga primul meci jucat dupa 5 luni in circuitul WTA.

Simona Halep a castigat primul meci jucat dupa 5 luni. In circuitul WTA in turul I la Praga. Numarul 2 mondial a dispus greu de slovena Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 (3).

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Românca este principala favorită la turneul din capitala Cehiei, iar sâmbătă și-a aflat prima adversară de la reluarea competițiilor WTA. Simona Halep o va întâlni pe Polona Hercog, 29 de ani și 45 WTA, din Slovenia.

Posibil duel românesc în turul 2 Dacă va trece de Hercog, Halep urmează să o întâlnească pe învingătoarea din meciul Țig-Krejcikova. Pe tabloul principal de la Praga au mai acces două românce: Irina Begu și Ana Bogdan. Țig și Begu au mai jucat și la Palermo, dar au pierdut din primul tur, în timp ce pentru Bogdan e prima competiție, după pauza de cinci luni cauzată de noul coronavirus.

Simona Halep a disputat ultimele meciuri în luna februarie, la Dubai, turneu pe care l-a câștigat. Înainte de această competiție, ea mai jucase la Adelaide, unde a ajuns până în “sferturi” și la Australian Open, unde a parcurs drumul până în semifinale.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s