Imagini si informatii despre Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara in legatura cu centura Timisoarei SUD.

Şantierul centurii Timişoara Sud – august 2020 FOTO DRDP Timişoara

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara a postat noi imagini de pe şantierul centurii Sud, oferind şi câteva explicaţii despre stadiul lucrărilor.

Informatii preluate de pe adevarul.ro. Mai multe detalii si fotografii mai jos:

„La începutul lunii iulie, Cătălin Drulă, deputatului USR de Timiş, iniţiatorul asociaţiei ProInfrastructura, trăgea un semnal de alarmă asupra ritmului de lucru de pe şantierul centurii Timişoara Sud. În urmă cu o lună, stadiul lucrărilor era undeva la un procent de 2%, conform deputatului Cătălin Drulă.

La 18 luni de la semnarea contractului stadiul lucrărilor este foarte slab: 2%. Sunt decopertaţi sub 10 kilometri din cei 25,7 kilometri ai proiectului, se lucrează la umpluturi pe câteva sute de metri, la un sit arheologic din apropierea localităţii Giroc şi la fundaţiile pasajelor peste strada Trandafirilor de la ieşire din Giroc şi peste centură pe strada Poligonului de la ieşire din Chişoda. Nu există niciun semn de relocare pentru zecile de stâlpi de înaltă tensiune de pe traseu. În ritmul actual, acest proiect atât de necesar pentru traficul periurban şi de tranzit din sudul Timişoarei nu doar că nu se va finalize în termenul contractual de 30 de luni de la semnarea contractului, ba chiar îl va depăşi considerabil”, a scris Drulă, pe Facebook.”

Şantierul centurii Timişoara Sud – august 2020 FOTO DRDP Timişoara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s