Peste 21,3 milioane de cazuri la nivel mondial. Masca obligatorie in centrul Parisului si a Londrei.

Fotografie de Sunyu Kim pe Pexels.com

Numarul de persoande infectate a ajuns la peste 21,3 milioane la nivel mondial. Rusia are peste 5000 de cazuri noi in 24 de ore.

Informatii preluate de pe hotnews.ro, mai multe detalii mai jos:

„Numărul persoanelor infectate cu coronavirus la nivel global depășește sâmbătă dimineață 21,3 milioane, iar dintre acestea peste 14,1 milioane s-au vindecat, în timp ce peste 763.000 au pierdut lupta cu Covid-19, potrivit worldometers.

11.35:Rusia: Peste 5.000 de noi cazuri în 24 de ore

09.50: Coreea de Sud a întărit sâmbătă măsurile restrictive pe fondul creșterii numărului de cazuri.Aceste noi măsuri de distanțare fizică vizează de asemenea domeniul sportiv, merciurile urmând să fie jucate din nou în spatele ușilor închise.

09.30:Ucraina: Nou bilanț zilnic record – 1.847 de cazuri în 24 de ore

08.40: Noua Zeelandă a raportat sâmbătă șapte noi cazuri de coronavirus în timp ce carantina în cel mai mare oraș al țării, Auckland, a fost extinsă vineri.
Șase din cele șapte noi cazuri au fost legate de un focar responsabil pentru toate cazurile comunitare anterioare.Inițial, o carantină de trei zile a fost impusă miercuri în Auckland după confirmarea a patru cazuri.

08.30: Numărul cazurilor de coronavirus din America Latină, regiunea ce mai grav afectată de pandemie, a depășit vineri pragul de 6 milioane și continuă să se accelereze răspândirea, potrivit unui bilanț al Reuters, în timp ce majoritatea națiunilor încep să relaxeze măsurile de izolare.
Cu toate acestea, multe state UE încep să ia din nou măsuri pentru a limita răspândirea coronavirusului. Astfel, adunările de peste 10 persoane sunt interzise la Paris dacă nu este garantată distanțarea fizică, relatează AFP.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s