Rusia a produs deja vaccinul anti-covid-19. Ministerul sanatatii din rusia a anuntat ca a inceput productia noului vaccin.


Fotografie de Martin Lopez pe Pexels.com

Rusia a inceput sa produca primul lot de vaccinuri impotriva virusului COVID-19, a relatat agentia de stiri Interfax citand Ministerul rus al Sanatatii.

Informatii preluate de pe hotnews.ro, mai multe detalii mai jos.

Rusia a produs primul lot din vaccinul său anti-Covid-19, a relatat agenția de știri Interfax citând Ministerul rus al Sănătății, la câteva ore după ce Ministerul a anunțat începerea producției, scrie Reuters.

Unii cercetători au spus că se tem că aprobarea aceasta rapidă a Moscovei ar putea pune prestigiul național înaintea siguranței, în contextul cursei globale pentru găsirea unui vaccin împotriva bolii.

Rusia a spus că vaccinul, primul care va merge în producție, va fi lansat luna aceasta.
Aprobarea sa vine înainte de testele care în mod normal implică mii de participanți, cunoscută ca teste Faza III. Asemenea teste sunt considerate de obicei esențiale înainte de aprobarea vaccinului.

Centrul de cercetări şi epidemiologie Nikolai Gamaleia, care dezvoltă vaccinul, a spus anterior că Rusia va produce aproximativ 5 milioane de doze pe lună până în decembrie-ianuarie.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s