Ludovic Orban: „Sa dai jos Guvernul mi se pare un gest iresponsabil”

Ludovic Orban: „Motiunea de cenzura este inca un act iresponsabil din partea PSD, Sa depui motiune fata de un Guvern care gestioneaza crizele grave care au aparut.”

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

„Ludovic Orban a declarat că i se pare un gest iresponsabil din partea PSD de a depune moţiune de cenzură şi unul care este lipsit de logică şi împotriva interesului României. Premierul a adăugat că este absurd momentul depunerii moţiunii, în vacanţa parlamentară şi nu în sesiune parlamentară. Referitor la şansele ca moţiunea să treacă, Orban a spus că „socoteala de acasă ştiţi că întotdeauna nu se potriveşte cu socoteala din teren”.

„Socoteala de acasă ştiţi că întotdeauna nu se potriveşte cu socoteala din teren. Moţiunea de cenzură este încă un act iresponsabil din partea PSD. Să depui moţiune faţă de un Guvern care gestionează co profesionalism şi eficienţă crizele grave care au apărut, să dai jos Guvernul mi se pare un gest iresponsabil, complet lipsit de logică şi împotriva interesului României. Guvernul pregăteşte toate proiectele pentru absorbţia celor 80 de miliarde de euro. E vorba de programul în baza căruia se va semna acordul între România şi Comisia Europeană pentru alocarea unor bani din noul buget multianual. Există o oprire a infectărilor, chiar un trend uşor descendent în ultimele zile”, a afirmat luni Ludovic Orban.

„Momentul depunerii moţiunii mi se pare absurd. Şi-au pierdut complet busola? Nu mai sunt în stare să citească Constituţia? Să depui moţiune în vacanţă parlamentară. Ea se depune în sesiune parlamentară. Poate au vrut să o depună înainte de Congres. Dar dacă ţinem cont de prevederile legale, constituţionale ea ar trebui depusă în sesiunea parlamentară care începe în septembrie”, a conchis Orban.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s