PNL: „Sa-si mai aduca aminte colegii nostri care au ajuns in functii de raspundere si de noi”

Publicul poate vedea achizitiile publice, chiar si in timp de pandemie, modul in care sunt directionate fondurile guvernamentale si cum este statul pus in slujba politicului, nu a cetateanului.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Libertatea a intrat în posesia unor conversații de pe două grupuri de WhatsApp ale Partidului Național Liberal, organizația județeană Tulcea. Publicul poate vedea, cu probe, cum funcționează partidele politice din România, modul în care se fac, preferențial, achizițiile publice chiar și în timp de pandemie, modul în care sunt direcționate fondurile guvernamentale și cum este statul pus în slujba politicului, nu a cetățeanului.

Grupurile de WhatsApp au fost inițiate de Ștefan Ilie, primarul comunei Luncavița și președintele organizației județene PNL Tulcea.

Din grupuri fac parte membrii Biroului Politic Județean, primarii PNL din județ, candidații noi la primării, alți membri ai partidului.

Conform documentelor consultate de ziar, membrii de partid care au cerut ajutor de la “frații“ din partid pentru firmele lor, în timpul pandemiei, l-au și primit sub forma unor contracte de achiziții publice.

Un deputat PNL direcționează primarii PNL către fiul unui membru de partid pentru achiziția de servicii de internet și telefonie mobilă.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s