USR-PLUS a sesizat DNA si Politia dupa aparitia unui clip in care angajati ai Primariei falsifica semnaturi pentru Daniel florea si Gabriela Firea

Alianta USR-PLUS a anuntat ca a sesizat Politia si DNA dupa ce ieri a aparut un filmulet in care angajati ai Primariei Sectorului 5.

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

„Alianţa USR-PLUS a anunţat că a sesizat Poliţia şi DNA după ce ieri a apărut un filmuleţ în care angajaţi ai Primăriei Sectorului 5 par că falsifică semnături pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, şi primarului general Gabriela Firea. „Furtul (=peseditul) este în firea lor!”, a afirmat ieri Vlad Voiculescu.

„Am făcut sesizare la Poliţia Română şi DNA pe tema privind filmarea procesului de colectare a semnăturilor pentru alegerile locale Bucureşti 2020, sector 5 şi PMB, în favoarea lui Daniel Florea şi Gabriela Firea”, a anunţat Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

La primăria defectă a Sectorului 5, oameni plătiţi din bani publici falsifică semnături de zor pentru PSD, Florea şi Firea.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s