Autostrada A0 va fi finalizata in anul 2022. Aceasta Autostrada va fi Centura Capitalei de 4,5 km.

Fotografie de Aleksejs Bergmanis pe Pexels.com

Umbrarescu va construi 4,5 kilometri din autostrada A0. Durata contractului este 30 de luni, din care 12 luni perioade de proiectare si 18 luni perioada de executie a lucrarilor.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Compania de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) a semnat, marți, contractul pentru construirea a 4,5 kilometri din Autostrada de Centură a Capitalei (A0) ramura nordică cu o asociere de firme controlate de familia Umbrărescu, a anunțat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Firmele controlate de cel mai puternic drumar român al momentului ((S.C. SA&PE Construct S.R.L. – S.C. Spedition UMB S.R.L. – S.C. Tehnostrade S.R.L.) și-au asumat construirea celor 4,47 de kilometri de autostradă (km 47+600 – km 52+070) pentru 312,63 milioane de lei, fără TVA.

Durata contractului este 30 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

„În două luni de la depunerea ofertelor am și reușit să semnăm contractul pentru proiectare și execuție (…) Finalul lui 2022 sunt convins că ne va prinde cu acest tronson finalizat”, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Firmele lui Dorinel Umbrărescu au mai câștigat anul acesta o serie de contracte importante pentru infrastructura rutieră: o porțiune din Autostrada Transilvania și un tronson din Drumul Expres Craiova – Pitești, în valoare de 1,35 miliarde de lei și centura Galați, în valoare de 705 milioane de lei.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s