Catalin Popescu Tariceanu nu stie pretul unui bilet de autobuz: „Depinde de distanta pe care mergi. 3 lei”

Candidatul ALDE pentru Primaria Capitalei, Catalin Popescu Tariceanu, nu stie cat costa un bilet de tren. Acesta a raspuns la intrebarea „Stiti cat costa un bilet la autobuz?” cu „3 lei”.

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

Candidatul ALDE pentru Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, s-a încurcat marţi seară când a fost întrebat cât costă preţul unui bilet de autobuz în Bucureşti. La momentul depunerii candidaturii, acesta explica că una din problemele principale ale Bucureştiului pe care vrea să o rezolve este traficul.

Aflat într-o emisiune la Digi24, Tăriceanu a fost întrebat de moderatoare de costul unei călătorii cu autobuzul, în contextul în care acesta anunţa că unul din proiectele sale de candidat prevede gratuitatea transportului în comun pentru descongestionarea traficului din Capitală.

„Dacă vrem să descongestionăm Bucureştiul, una din ideile mele, care poată să pară populistă la prima vedere, este să mergem spre transportul public gratuit, pentru ca vom stimula oamenii să lase maşinile în parcare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu marţi seară la Digi24.

CP Tăriceanu: Da, sigur că ştiu.

Moderatoare: Cât? 

CP Tăriceanu: Depinde de distanţa pe care mergi. 

Moderatoare: O călătorie?

CP Tăriceanu: 3 lei.

Moderatoare: 1,30 lei, domnule Tăriceanu.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s