Deputatul PNL Cristian Achiței, vot împotriva dublării alocațiilor în Camera Deputaților

Deciziile de la Centru sunt urmate militărește de „soldații” PNL din Botoșani, care aprobă Guvernul Orban, oricât de nejustificate sau nedrepte sunt hotărârile sale față de cei cărora li se ia un drept dobândit prin lege și pe care statul ar trebui să-i ocrotească, dar nu poate pentru că „nu sunt bani”. În paranteză fie spus, că nu sunt o știm cu toții; întrebarea e de ce, dar acesta este un capitol cu totul special al guvernării actuale.

Dublarea alocațiilor copiilor, o inițiativă intens criticată, sabotată și blocată în masă de către PNL, nu face notă discordantă de la strategia „nimeni nu mișcă-n front” adoptată de liberali.

La ordin: senatorul Costel Șoptică, ce a votat împotriva acestei creșteri în Senat, dar și deputatul Cristian Achiței, și el împotriva dublării alocațiilor în Camera Deputaților pentru că, după cum spunea chiar domnia sa în trecut, „suntem preocupați de soarta familiilor românilor cu copii, care nu poate fi afectată de dezechilibre bugetare artificiale, de inflație și instabilitate”.

Nici primarul Cătălin Flutur, și el om de nădejde al partidului, nu s-a lăsat mai prejos, preferând să tacă disciplinat în loc să încerce să se lupte pentru copiii din Botoșani.

Ce-i drept, acești copii, pe care statul îi așteaptă să crească pentru a nu mai fi nevoit să le dea alocații, nu votează. Încă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s