Michelle Obama considera ca Donald Trump este presedintele gresit, nepotrivit pentru functie, incompetent.

Michelle Obama considera ca e principalul vinovat pentru pandemie, pentru oamenii care au murit, sau pentru milioanele de oameni care si-au pierdut slujbele ca urmare a stagnarii economice.

Informatii preluate de pe republica.ro, mai multe detalii mai jos:

„Pentru Michelle Obama, Donald Trump este președintele greșit, nepotrivit pentru funcție, incompetent.

Bernie Sanders a riscat o comparație istorică asemuindu-l pe Trump cu împăratul Nero. Singura deosebire dintre ei, spune Sanders, este că – în timp ce Roma era în flăcări – Nero cânta la vioară, pe când actualul președinte joacă golf.

Nici o vorbă despre cine a aprins focurile din marile orașe, despre cine a asmuțit gloatele distrugătoare, despre cine organizează reluarea vandalizărilor și jafurilor în fiecare noapte de mai bine de două luni sau despre cine limitează intervenția forțelor de ordine, lucruri care se petrec exclusiv în orașele controlate de primari sau guvernatori democrați de extremă stângă.

Dintre care mulți au refuzat ajutorul forțelor federale sau gărzilor naționale, motivând că situația este sub control.

Imaginile televizate spun o altfel de poveste în Portland, New York, Seattle, Minneapolis și Los Angeles.

Donald Trump a fost declarat principalul vinovat pentru pandemie, pentru zecile de mii de oameni care au murit, sau pentru milioanele de oameni care și-au pierdut slujbele ca urmare a stagnării economice.

Convențiile naționale, organizate și ținute cu puține zile înainte de alegeri, au rostul de a face două lucruri: să motiveze propriul electorat pentru participare cât mai mare la vot și să expună convingător platforma cu care se înfățișează publicului partidul respectiv, pentru a convinge alegătorii nedeciși, independenți sau din partidul competitor.

Prima zi a convenției democrate nu a reușit decât în primul dintre cele două compartimente strategice și a repetat multe lucruri care au fost accesibile în presa dominant anti-Trump din ultimii ani.

A fost și un eveniment care a dat culoare și acesta a fost discursul lui Michelle Obama.

Beneficiind de o durată cel puțin dublă față de ceilalți vorbitori, doamna Obama a prezentat cu talent și nuanțe potrivite, un text bine scris și care a atins, de mai multe ori, accente de pasiune bine controlată și de expunere convingătoare.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s