Marcel Ciolacu: „O sustin pe Oana pentru implicarea ei in politica; o stiu de vreo zece ani in partind, am fost cu ea in comune”.

Marcel Ciolacu o considera pe Oana Dobrica un mare succes al Tineretului Social Democrat. Oana Dobrica devine in octombrie 2016 sefa Tineretului Social Democrat la Buzau.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Domnișoara Dobrică este, pe hârtie, un mare succes al Tineretului Social Democrat. O buzoiancă tânără, cu o carieră meritorie, care ajunge în Parlament la 27 de ani. O analiză un pic mai aprofundată a CV-ului Ionelei (Oana) Viorela Dobrică demonstrează însă că PSD-ul sfidează oamenii cu un tupeu demn de o organizație mafiotă.

“O susţin pe Oana pentru implicarea ei în politică; o ştiu de vreo zece ani în partid (n.r. – adică de la 17 ani), am fost cu ea în comune, în teritoriu şi am ştiut că mă pot baza pe ea să o trimit şi la şedinţe la Bucureşti. A confirmat, luând-o de jos în interiorul partidului, a confirmat şi la locul ei de muncă, în cadrul Ministerului Comunicaţiilor, şi nu am niciun regret că astăzi va candida la funcţia de preşedinte”.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s