Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, l-a criticat pe Marcel Ciolacu in timpul Congresului: „Ar fi cazul sa ne masuram un pic inaltimea”

Liderul PSD Vaslui a precizat ca schimbarea in PSD nu trebuie sa fie doar „o cosmetizare” a conducerii. Buzatu a spus ca presedintele interimar al PSD a avut o exprimare nefericita si cand a vorbit despre PSD care sa devina partidul clasei de mijloc.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, l-a criticat sâmbătă pe Marcel Ciolacu în cadrul Congresul PSD, după ce acesta a afirmat că „vremea tătucilor a apus”. Buzatu a spus că președintele interimar al PSD a avut o exprimare nefericită şi când a vorbit despre PSD care să devină partidul clasei de mijloc.

„Vechile metode le coroborez aici cu exprimarea domnului preşedinte interimar care a spus că a trecut vremea tătucilor. Cred că s-a referit la tătucul Stalin pe care chiar şi eu, care nu sunt atât de noi în PSD, nu îl recunosc ca a fi făcut parte vreodată din PSD. Poate că e bine ca la adresa liderilor noştri din trecut să ne exprimăm cu mai multă atenţie, că printre aceştia a fost Ion Iliescu, Adrian Năstase şi ar fi cazul să ne măsurăm un pic înălţimea, chiar dacă rigla sau ruleta pe care o folosim arată câteva sute de centimetri”, a declarat Dumitru Buzatu în cadrul video-conferinței de azi.

PSD își alege astăzi noua conducere, într-un congres care nu aduce mari surprize. Președintele interimar Marcel Ciolacu va deveni președinte deplin, având un singur contracandidat – Teodor Teodorivici, care nici măcar nu este prezent la reuniunea de la Palatul Parlamentului.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s