Redeschiderea scolilor la sate, pentru mii de copii reprezinta un chin. Asadar, Guvernul Orban a alocat 31 de milioane de lei pentru modernizare.

Guvernul Orban a alocat, prin HG, suma de 31 de milioane de lei pentru amenajearea de toalete moderne in 375 de unitati de invatamant din toata tara. Purtarea mastilor este cea mai mica problema de igiena pentru scolile.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„În ianuarie, după o vizită de lucru în câteva şcoli şi grădiniţe rurale din judeţul Ialomiţa, ministrul educaţiei, Monica Anisie, anunţa sfârşitul apropiat al celor peste 1.270 de WC-uri din curte. Pe urma demnitarei, Libertatea a descoperit cum arată ultimul var înaintea marelui test.

Peste şase luni, în iunie 2020, Guvernul Orban a alocat, prin HG, suma de 31 de milioane de lei pentru amenajarea de toalete moderne în 375 de unităţi de învăţământ din toată ţara. Munca la noile grupuri sanitare a început, ca de obicei, prea târziu, adică în august.

Am vizitat câteva şcoli rurale aflate în preajma Bucureştiului şi am constatat că purtarea măştii e cea mai mică dintre problemele de igienă pe care le ridică infrastructura din învăţământul românesc.

Pentru mii de copii din România, noul an şcolar va însemna, pe lângă măştile chinezeşti, întoarcerea la toaletele turceşti şi minciunile româneşti.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s