Lucian Romascanu a fost suspendat din PSD. Acesta a injurat intr-un spatiu deloc privat, platit de cetateni cu zeci de milioane de euro.

Cristian Tudor Popescu: „Domnul Romascanu predinte, in comunicatul ulterior incidentului, ca se afla intr-un spatiu privat si intr-o conversatie privata. Nu stiu cum poate sa spuna asta.”

Informatii preluate de pe digi24.ro, mai multe detalii mai jos:

„Cristian Tudor Popescu: Dl Romașcanu pretinde, în comunicatul ulterior incidentului, că se afla înt-un spațiu privat și într-o conversație privată. Nu știu cum poate să spună asta. Dl Romașcanu se afla în sala de conferințe a partidului, care este plătită cu banii noștri, ai cetățenilor, cu zecile de milioane de euro pe care le încasează de la bugetul de stat PSD. Prin urmare nu e un spațiu privat, nu era pe terasa locuinței sale.

Există o contradicție logică, socratică, în ceea ce a spus dl Romașcanu. A spus: o să ia o p*** în c** toți. Acei toți fiind jurnaliștii. De ce s-a referit la introducerea organului sexual masculin în orificiul digestiv inferior, când era mult mai nimerit să vorbească despre orificiul bucal, care reprezintă instrumentul de lucru al jurnalistului?

E normal ca un om simplu să folosească un astfel de limbaj. Fiecare poate să folosească astfel de expresii în afara spațiului public. Nu e normal însă ca domnul acesta să facă afirmația respectivă într-un spațiu plătit de cetățeni și să facă această afirmație cu privire la jurnaliștii care își făceau meseria.

După aceasă exprimare, în comunicat, dl în cauză vorbește depre respectul pe care îl are pentru jurnaliști. A spus: lucrez de 20 de ani în această industrie, adică ne batem pe burtă cu dl Romașcanu, care e un fel de jurnalist, așa. Nu! A lucrat în industria de buzițe botoxate, craci și bârfe. A fost manager. Și acum ne spune că a lucrat în presă, cum ar veni e jurnalist, ca noi, așa, și are respect pentru jurnaliști.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s