Ludovic Orban: „Noi vom discuta, individual, cu toti parlamentarii. Politic, cu PSD-ul nu avem ce discuta.”

Intr-o postare de pe pagina Partidul National Liberal, Ludovic Orban declara ca i se pare un gest iresponsabil din partea PSD sa depuna motiunea de cenzura cu trei luni inainte de alegerile parlamentare.

Informatii preluate de pe pagina de Facebook Partidul National Liberal, mai multe detalii mai jos:

„Premierul Ludovic Orban a declarat că i se pare un gest iresponsabil din partea PSD să depună moţiune de cenzură cu trei luni înainte de alegerile parlamentare, când românii vor decide cine va conduce țara. Premierul Ludovic Orban a acuzat PSD că vrea să restrângă capacitatea Guvernului de a lucra, într-un moment în care Executivul se luptă cu epidemia de coronavirus și implementează măsurile de relansare economică.

Ludovic Orban: ”Noi vom discuta, individual, cu toți parlamentarii. Politic, cu PSD-ul nu avem ce discuta. Le vom prezenta parlamentarilor punctul nostru de vedere. Suntem cu trei luni de zile înainte de alegerile parlamentare, când românii vor hotărî cine va conduce România pentru următorii 4 ani.

În această perioadă, Guvernul este implicat în lupta contra epidemiei. Am avut o primă săptămână în care numărul de cazuri a fost într-o descreștere și putem spune că am oprit creșterea numărului de cazuri, ceea ce este un rezultat extrem de important.

Pregătim începerea anului școlar şi în acelasi timp elaborăm poziția Guvernului cu privire la acordul de parteneriat cu Uniunea Europenă privitor la bugetul Uniunii Europene 2012-2027. Am început implementarea planului de relansare economică.

Să vii și să depui o moţiune de cenzură cu 3 luni înainte de alegeri mi se pare un gest complet lipsit de responsabilitate, unul politicianist, menit să restrângă capacitatea Guvernului de a lucra. Am format o echipă de negociere care e implicată în discuţii cu toţi parlamentarii pentru a-i convinge de argumentele noastre și a bloca trecerea acestei moţiuni iresponsabile.

Somăm din nou PSD să nu îşi bată joc de democraţie, de români și de România şi să oprească procedura moţiunii până la decizia Curții Constituționale. Să nu se facă că nu există această sesizare depusă de Guvern la CCR. Din punctul nostru de vedere, CCR trebuie să clarifice situația şi considerăm că orice demers al PSD până la soluţionarea contestației este unul neconstituţional.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s