Lionel Messi vrea sa plece de la Barcelona. Dupa 20 de ani la Barcelona, si-a instiintat clubul ca vrea sa plece gratis.

Lionel Messi doreste sa plece de la Barcelona, si-a instiintat clubul ca vrea sa plece gratis. Desi in contractul sau exista o clauza de reziliere de 700 de milioane de euro, una dintre cele mai mari din istoria sportului.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Lionel Messi, cel mai bun jucător din istoria Barcelonei, a anunțat clubul catalan marți seară că vrea să plece, potrivit publicațiilor Marca și Sport. După 20 de ani la Barcelona, Messi (33 de ani) și-a înștiințat clubul că vrea să plece gratis, deși în contractul său există o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro, una dintre cele mai mari din istoria sportului.

Dar Messi vrea să evite activarea acestei clauze, care ar face imposibil transferul său, prin invocarea altei prevederi contractuale: faptul că poate denunța unilaterale contractul la finalul fiecărui sezon.

Între jucătorul argentinian și Barcelona a început deja o dispută juridică legată de data la care s-a încheiat sezonul fotbalistic din acest an, transmite Marca. În mod normal, sezonul se încheie pe 10 iunie, dar în acest an s-a prelungit până la finalul lunii august din cauza pandemiei de coronavirus.

Or, avocații lui Messi invocă tocmai această prelungire forțată a sezonului, în timp ce conducerea Barcelonei respinge argumentul și susține că jucătorul se poate transfera doar dacă viitorul său club va plăti clauza de 700 de milioane de euro.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s