Vicepremierul Raluca Turcan a declarat ca Ludovic Orban si alti colegi ministri se ocupa cu blocarea motiunii de cenzura.

Viceprimarul Raluca Turcan a mai adaugat ca va ajunge si ea la Bucuresti, pentru a participa la negocierile pentru blocarea motiunii: „vom face tot ce ne sta in putinta pentru a opri acest demers”.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că premierul Ludovic Orban şi alţi colegi miniştri au fost nevoiţi să îşi amâne vizita de sâmbătă de la Sibiu pentru că sunt ocupaţi cu negocierea blocării moţiunii de cenzură.

„Astăzi ar fi trebuit să fim alături de premierul Ludovic Orban şi de alţi colegi de ai mei din Guvernul României pentru a marca două proiecte importante pentru judeţul Sibiu. Din nefericire, a trebuit să amânăm această vizită a colegilor noştri pentru că suntem în situaţia de a ne ocupa timpul, pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni, cu negocierea blocării moţiunii de cenzură pe care o vom avea luni. Am convingerea că vom opri această moţiune de cenzură, care, dincolo că este mincinoasă şi ticăloasă, destabilizează ţara”, a spus Raluca Turcan, la lansarea candidaţilor PNL Sibiu pentru alegerile locale.

Vicepremierul Raluca Turcan a mai adăugat că va ajunge și ea la Bucureşti, pentru a participa negocierile pentru blocarea moţiunii.

„Credeţi-mă că de aici voi pleca din nou la Bucureşti şi alături de colegii mei până în momentul votului de luni, de la moţiunea de cenzură, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a opri acest demers, pe care îl calific, responsabil, ca fiind unul ticălos şi care nu are nimic de a face cu românii”, a spus Turcan.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s