Echipa AutoK9 au modificat o Dacia Duster din 2015. Acesta a facut masina romaneasca decapotabila. Au modificat si scaunele si bordul.

Imagine preluate de pe autok9.ro

Service-ul AutoK9 a modificat o Dacia Duster din 2015, fiind primul model Dacia decapotabil. Masina initial a fost una avariata care costa 1.500 de euro, acum a ajuns sa valoreze aproximativ 30.000 de euro.

Informatii preluate de pe spotmedia.ro, mai multe detalii mai jos:

„Singura Dacia Duster decapotabilă din lume, denumită Summer, este rezultatul unei provocări de a da o altă înfățișare unei mașini avariate.

Masina iese în evidență prin modificările aduse caroseriei, dar și prin finisajele interioare, lucrate de către echipa AutoK9.

„Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster. Totodată, podeaua cu decorațiuni inspirate din stilul nautic, dar și acoperișul care a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum intr-o experienta relaxanta”, notează autok9.ro.

Modelul folosit este un Duster din 2015, cu motorul pe benzină de 1.6 litri.

Mașina, avariată serios, a fost achiziționată din Danemarca, cu 1.500 de euro, iar proiectul a ajuns acum la o valoare de aproximativ 30.000 de euro.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s