Bucurestiul este pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Apoi urmeaza judetul Vaslui.

Fotografie de Anna Shvets pe Pexels.com

In Bucuresti au fost inregistrate 102 noi cazuri de coronavirus. Totalul de infectari din Bucuresti este de 11.018. Judetul Vaslui se afla pe locul 2, cu un numar total de 1.850.

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

„Bucureştiul este şi astăzi pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus. Capitala este urmată de judeţul Vaslui, iar pe locul trei se clasează judeţul Iaşi.

Astfel, în Bucureşti au fost înregistrate 102 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. În acest moment, în Capitală totalul persoanelor infectate este de  11.018.

Judeţul Vaslui se află pe locul II, cu 68 de cazuri noi în doar 24 de ore. Astfel, judeţul Vaslui ajunge la un total de 1.850 de cazuri. În judeţul Iaşi (2.973 de cazuri în total) au fost înregistrate de ieri până astăzi 61 de noi cazuri.

În judeţele Satu Mare şi Bistriţa Năsăud a fost înregistrat câte un caz noi de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, iar în Mureş, Harghita şi Giurgiu câte două.

Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 87.540 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 755 de noi îmbolnăviri din 6.943 de teste efectuate. În acelaşi timp sunt înregistrate 3.621 de decese, din care 43 în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor internaţi la Terapie intensivă a ajuns la 506.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s