Gabriela Firea a lansat platforma „Doneaza plasma, Salveaza viata”. Bucurestenii care s-au vindecat de COVID-19 primesc 1000 de euro daca doneaza plasma.

Gabriela Firea sustine ca proiectul ei este bun. Ea spune ca era nevoie sa faca asta pentru ca pana acum din cei aproape 38.000 de bolnavi declarati vindecati au donat plasma doar in jur de 400.

Informatii preluate de pe spotmedia.ro, mai multe detalii mai jos:

„Gabriela Firea a anunțat, marți, că platforma ”Donează plasmă, Salvează viață” a devenit operațională și bucureștenii care s-au vindecat de COVID-19 se pot înscrie, urmând să primească în schimb 1.000 de euro în tichete pentru alimente și medicamente.

Firea susține că, deși a fost criticată de specialiști, proiectul ei este bun, pentru că au mai lansat și alți primari prin țară inițiative similare. Ea spune că era nevoie să facă asta pentru că până acum din cei aproape 38.000 de bolnavi declarați vindecați au donat plasmă doar în jur de 400.

”Stimulentul oferit de Primăria Capitalei prin ASSMB de 1.000 de euro e necesar revenirii la o formă bună, tonică a organismului, după donare”, a spus Firea, susținând că donatorul își va putea cumpăra alimente sănătoase, vitamine sau minerale.

Ea a insistat că donarea în sine nu e un proces dureros sau invaziv și durează cel mult o oră cu analize cu tot.

”Chiar dacă au fost voci care au criticat propunerea mea, iată că se dovedește eficientă. (…) Platforma e activă de azi de dimineață și va funcționa la capacitate maximă pentru a face față tuturor solicitărilor”, a mai spus Firea.

Potrivit regulamentului, pot primi tichetele de 1.000 de euro toți cei care s-au vindecat de COVID-19 și au domiciliu stabil sau viză de reședință în București, cu cel puțin 6 luni înainte de lansarea proiectului, deci din februarie 2020.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s