Noile reguli pentru cafenele si restaurante: Cel mult sase persoane la o masa si clientii nu au voie sa manance in picioare

Fotografie de Kaboompics .com pe Pexels.com

Autoritatile au aprobat, marti, nomele privint masurile de protectie sanitara pentru clientii restaurantelor si cafenelelor si urmeaza sa fie publicate in Monitorul Oficial. Una dintre ele ar fi: maxim 6 persoane la o masa.

Regulile:

-clientii nu au voie sa manance in picioare

-cel mult sase persoane la o masa

-cei care servesc la mese sunt obligati sa poarte masca

Informatii preluate de pe spotmedia.ro, mai multe detalii mai jos:

„Autorităţile au aprobat, marți, normele privind măsurile de protecţie sanitară pentru clienţii restaurantelor şi cafenelelor și urmează să fie publicate în Monitorul Oficial.

Teoretic, restaurantele, sălile de spectacole și cinematografele s-au redeschis de marți, dar ele nu își pot relua activitatea decât după ce aceste norme apar în MO.

Astfel, la intrarea în unitatea de alimentaţie publică se face un triaj observaţional al clienţilor, iar accesul clienţilor cu semne vizibile de infecţie respiratorie va fi interzis.

La intrare, pe mese şi la grupurile sanitare vor exista dispozitive cu produse biocide avizate/autorizate, necesare dezinfectării mâinilor clienţilor.

De asemenea, operatorii economici trebuie să stabilească circuite cu sens unic dacă este posibil, ce trebuie parcurse de clienţi în unităţile de alimentaţie publică, astfel încât să se minimizeze contactele între clienţi (exemplu: înspre şi dinspre toaletă).”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s