Compania Tesla va vinde actiuni in valoare de 5 miliarde de dolari, in contextul cresterilor record.

Fotografie de Craig Adderley pe Pexels.com

Compania Tesla a transmis marti ca planuieste sa vanda actiuni in valoare de 5 miliar de dolari. Tesla a devenit una dintre cele mai atractive companii pentru investitori in 2020.

Informatii preluate de pe zf.ro, mai multe detalii mai jos:

„În contextul creşterilor record înregistrate de producătorul auto Tesla, compania a transmis marţi că plănuieşte să vândă acţiuni în valoare de 5 miliarde de dolari, potrivit CNBC.

Acţiunile suplimentare vor fi vândute „la nivelul pieţei” în ceea ce priveşte preţurile şi nu vor fi vândute toate deodată, conform înscrierilor Tesla depuse la SEC, autoritatea de supraveghere financiară din SUA.

În urma anunţului, acţiunile Tesla pe Nasdaq înregistrează o creştere de aproape 3% înainte de deschiderea şedinţei de tranzacţionare.

Tesla a devenit una dintre cele mai atractive companii pentru investitori în 2020. La închiderea şedinţei de tranzacţionare de luni, compania înregistrase deja o creştere de aproape 500% de la începutul anului.

Doar în ultimele săptămâni, după ce Tesla a anunţat în data de 11 august splitarea de 5 la 1 pe acţiuni, preţul a înregistrat o creştre de 81,3%.

Capitalizarea de piaţă a Tesla se ridică astăzi la peste 464 miliarde dolari, conform FactSet.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s