Polonia interzice, incepand de miercuri, zborurile directe provenind din 44 de tari, printre acestea se afla si Romania

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Polonia interzice zborurile din Romania si din alte 43 de tari. Aceasta doreste sa evite o intensificare a epidemiei cu COVID-19. Poloni a inregistrat oficial 67.922 de contaminari cu coronavirus.

Informatii preluate de pe stirileprotv.ro, mai multe detalii mai jos:

„Polonia interzice – începând de miercuri – zborurile directe provenind din 44 de ţări, între care Spania, Israelul şi România, cu scopul de a evita o intensificare a epidemiei Covid-19, a anunţat marţi Guvernul polonez, relatează Reuters.

Statele Unite, Malta, Muntenegru, Mexicul, Brazilia, Argentina şi India sunt vizate, de asemenea, de această interdicţie, în timp ce Rusia şi China urmează să fie retrase de pe listă, scrie presa poloneză.

Varşovia ia această decizie în cadrul altor măsuri vizând o restrângere a vieţii sociale în regiunile cele mai afectate din Polonia, în contextul în care Guvernul încearcă să îndiguiască o răspândire a noului coronavirus, fără să recurgă la o izolare generalizată, potrivit News.ro.

Polonezii pot, în schimb, să călătorească cu avionul în orice ţară – cu condiţia să folosească doar zboruri indirecte, prin ţări care nu figurează pe o listă cu interdicţii, precum Germania.

Polonia, o ţară cu 38 de milioane de locuitori, a înregistrat oficial 67.922 de contaminări cunoul coronavirus şi peste 2.000 de decese din cauza covid-19 de la începutul epidemiei.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s