Rompetrol Downstream, intentioneaza sa preia dreptul de folosinta asupra a noua benzinarii operate de Comision Trade in Romania.

Fotografie de Markus Spiske pe Pexels.com

Rompetrol vrea sa coordoneze benzinariile operate de Comision Trade in localitatile: Agigea, Braila, Focsani, Mangalia, Brasov, Zarnesti, Caracal, Caras Severin si Targu Jiu.

Informatii preluate de pe zf.ro, mai multe detalii mai jos:

„Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului petrolier KMG International, intenţionează să preia dreptul de folosinţă asupra a nouă benzinării operate de Comision Trade în localităţile Agigea, Brăila, Focşani, Mangalia, Braşov, Zărneşti, Caracal, Caraş Severin şiTârgu Jiu, potrivit datelor transmise de Consiliul Concurenţei, care a anunţat că analizează tranzacţia.

“Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, spun reprezentanţii Consiliului Concurenţei.

Grupul Comision Trade, activ în mai multe domenii precum vânzări angro, transport rutier intern şi internaţional, distribuţie de carburanţi în benzinării, este partener Rompetrol din anul 2005, operând la acest moment o serie de staţii în sistem de franciză Rompetrol.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s