USR-Plus: desfiinteaza Politia Locala dupa ce au urmarit-o pe Clotilde Armand, urmand sa fie filata.

Candidatul USR-PLUS pentru Sectorul 1 Clotilde Armand a dezvaluit marti ca a aflat ca a fost „urmarita si filata de Politia Locala Sector la ordinul actualului primar pesedist”

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

„Candidatul USR-PLUS pentru Sectorul 1 Clotilde Armand a dezvăluit marţi că a aflat că a fost „urmărită şi filată de Poliţia Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist”. În acest sens Armand a anunţat că va depune o plângere la DIICOT, în timp ce USR-PLUS a transmis într-un comunicat că va desfiinţa Poliţia Locală şi că va reconstrui în cadrul Poliţiei un alt serviciu de ordine publică.

„Este şocant să aflu din presă că am fost urmărită şi filată de Poliţia Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist.

În cadrul Poliţiei Locale Sector 1 a fost înfiinţat prin dispoziţia primarului un departament secret pentru urmărirea mea. Primarul a folosit această instituţie pentru a face poliţie politică. Există angajaţi ai Poliţiei Locale care au tăinuit şi ascund adevărata lor activitate.

Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera aşa ceva. Primarul actual trebuie să răspundă în faţa Justiţiei pentru asemenea dispoziţii. Voi depune astăzi pângere la DIICOT. Să faci poliţie politică este interzis prin lege”, a transmis marţi Clotilde Armand pe Facebook.

Ulterior Alianţa USR-PLUS a transmis un comunicat de presă în care reclamă că primarii PSD în funcţie „au transformat poliţiştii locali în bodyguarzii lor personali”. „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s