Ludovic Orban despre demisia sefului Politiei: „Mi se pare o demisie normala. Voi discuta cu domnul ministru de Interne despre numirea unui nou sef al Politiei”

Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane, a anuntat marti intr-o conferinta de presa ca demisioneaza din functie. Ludovic Orban: „Important este sa indentificam un profesionist si un om dedicat activitatii”.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că i se pare „normală” demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Poliției Române și a precizat că este convins că aceasta a fost „rezultatul apariției unor imagini”.

„Mi se pare o demisie normală. Voi discuta cu domnul ministru de Interne despre numirea unui nou șef al Poliției. Cred că este un gest firesc această demisie. Sunt convins că această demisie a fost rezultatul apariției unor imagini. Important este să identificăm un profesionist și un om dedicat activității, care să atingă obiectivele pe care le urmărim: toleranță zero pentru infracționalitate, o luptă dură cu clanurile de interlopi și alte categorii de persoane care nu respectă legea”, a declarat Ludovic Orban.

Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, a anunțat marți într-o conferință de presă că demisionează din funcție. Vasilescu a fost implicat în scandalul negocierilor cu interlopii, el fiind unul dintre capii poliției care au discutat noaptea cu membrii clanului Duduianu. În week-end, el refuzase să demisioneze.

Chestorul Eduard Mirițescu a fost numit interimar la conducerea Poliției Române.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s