PSD: „Iohannis si PNL au majoritatea in Parlament, ei raspund de mersul pandemiei, de soarta educatiei si viitorul economiei!”

Partidul Social Democrat afirma, in urma esecului de la motiunea de cenzura, ca Klaus Iohannis si PNL raspund de mersul pandemiei, de soarta educatiei si viitorul economiei. „Au toata puterea in stat si nu se mai ascund ca pana acum” spune PSD.

Informatii preluate de pe g4media.ro, mai multe detalii mai jos:

„Partidul Social Democrat afirmă, în urma eșecului de la moțiunea de cenzură, că Iohannis și PNL au acum majoritatea în Parlament și că ei răspund în totalitate de gestionarea pandemiei, a educației sau a economiei:

„Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei! PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum. Dar tot ce reușesc să producă este doar haos!”, este mesajul transmis pe Facebook de Partidul Social Democrat.

De asemenea, PSD a mai transmis că „pandemia nu dă semne că scade în intensitate” iar „începerea școlii se transformă într-un fiasco”:

„Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor; Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete; Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale! Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!”, a mai transmis Partidul Social Democrat.

Reamintim că moțiunea de cenzură nu a mai fost supusă la vot, luni, după ce PSD nu a reușit să asigure cvorum în Parlament.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s