Premierul Ludovic Orban a fost intrebat daca este normal ca Lucian Bode sa circule in acest fel pe strazile publice.

Ludovic Orban a fost intrebat miercuri daca i se pare normal cum a circulat Lucian Bode, acesta a precizat ca depinde de situatia in care se gaseste. „Nu am avut o discutie cu domnul ministru, decat aceea ca a avut un accident. L-am intrebat daca a fost la volan, mi-a spus ca nu a fost la volan”.

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

„Premierul Ludovic Orban a fost întrebat miercuri, dacă este normal ca un demnitar să circule cum a făcut-o Lucian Bode, maşina ministrului Transporturilor mergând mai mult pe contrasens până a provocat un accident în judeţul Argeş, precizând că depinde de situaţia în care se găseşte. Primul ministru a mai spus că va avea o discuţie cu ministrul pe această temă.

Ludovic Orban a fost întrebat într-o conferinţă de presă dacă a avut o discuţie cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, după accidentul pe care acesta  l-a suferit în judeţul Argeş.

“Nu am avut o discuţie cu domnul ministru, decât aceea că a avut un accident. L-am întrebat dacă a fost la volan, mi-a spus că nu a fost la volan, l-am întrebat care e starea de sănătate şi era în curs de evaluare. Am înţeles că este în afara oricărui pericol, aici poliţia să verifice exact circumstanţele”, a afirmat premierul.

Întrebat dacă este normal ca un demnitar să circule astfel, Ludovic Orban a răspuns: “Depinde de situaţia în care se găseşte.(…) Şi eu când am anumite deplasări care necesită, mai fac apel la posibilitatea de a merge în coloană, dar mai rar numai dacă există o deplasare unde este o activitate guvernamentală la care trebuie să ajung la timp. (…) O să am o discuţie cu domnul ministru pe tema asta”.

Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s