Roxana Paturca, exclusa din PSD pe motiv ca a absentat la votul pentru motiunea de cenzura.

Alfred Simonis, a afirmat marti, ca patru din cinci parlamentari care au lipsit la motiunea de cenzura au fost exclusi din PSD. Printre care se afla si Roxana Paturca, care a trecut prin urmare la PNL.

Informatii preluate de pe adevarul.ro, mai multe detalii mai jos:

„Deputata Roxana Paţurcă, exclusă din PSD pe motiv că a absentat la votul pentru moţiunea de cenzură, a trecut la PNL, susţin surse politice pentru Adevărul. Soţul Roxanei Paţurcă este primar PNL în Călăraşi.

Liderul deputaţilor din Partidul Social Democrat, Alfred Simonis, a afirmat marţi, că patru din cinci parlamentari care au lipsit la moţiunea de cenzură au fost excluşi din PSD, iar în cazul lui Carmen Dan se va face o evaluare mai amplă a situaţiei deoarece ar exista documente că este vorba de o situaţie medicală complicată.

“Prima decizie este de excludere a patru din cei cinci parlamentari care au lipsit ieri la moţiunea de cenzură. Este vorba de domnul deputat Dan Ciocan, domnul Cătălin Rădulescu, domnul Adrian Todoş şi doamna Roxana Paţurcă. Aceştia patru au fost excluşi, au fost confirmate deciziile de excludere din partid făcute de organizaţiile judeţene. În privinţa doamnei Carmen Dan s-a luat decizia să se facă până la urmă o evaluare mai amplă a situaţiei dânsei pentru că pare că există o situaţie medicală complicată şi probabil că săptămâna viitoare se va lua şi decizia în privinţa doamnei Carme Dan. Dacă acele documente se confirmă, e posibil să nu se întâmple excluderea, dacă acele documente nu vor confirma versiunea doamnei Carmen Dan va fi şi dânsa exclusă din partid”, a declarat Alfred Simonis.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s