Marcel Ciolacu: „Iohannis trebuia sa faca un singur lucru de bun simt: sa ceara demisia lui Lucian Bode”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dupa accidentul in care a fost implicat ministrul transporturilor, Lucian Bode, pe 30 august. „Trebuie sa moara oameni, domnule Iohannis?”

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Președintele PSD a lansat un atac după accidentul în care a fost implicat ministrul transporturilor, Lucian Bode, pe 30 august. Marcel Ciolacu a afirmat că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să ceară demisia lui Bode și a folosit cuvântul „nesimțit”, cu referire la ministrul Transporturilor.

„Cum adică e greu să faci comparații între cazul ”Gigină” și ce a făcut Bode?! Trebuiau să moară oameni, domnule Iohannis?! Ce înțeleg cetățenii de rând? Că dacă ești nesimțit, abuzezi de funcția publică avută, pui viața celorlalți în pericol, DAR EȘTI DE LA #PNL, ai protecție de la șeful statului?!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Și a continuat: „Că, dacă ești ministru în #GUVERNULSĂU, poți să calci legea în picioare? Că, dacă ești REPREZENTANT AL #PARTIDULUISĂU poți să îți bați joc de cetățeni și să-i arunci în șanțuri?!”.

„Iohannis trebuia să facă un singur lucru de bun simț: să ceară #demisia urgentă a lui Bode! În schimb, atât a putut! Să recite aceeași placă ruginită cu PSD-ul.”

„După giroscopul traseiștilor, Iohannis a dat-o-n bară și cu girofarul șmecherilor din guvernul Orban!”, susține șeful PSD.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s