Primaria Sectorului 5 a dat intr-o singura zi, sapte contracte pentru „servicii artistice” catre o singura firma.

Fotografie de Andrea Piacquadio pe Pexels.com

La 26 august, Primaria Sectorului 5 a atribuit direct, catre firma Efect Tim SRL, sapte contracte cu valori diferite pentru servicii artistice. Un singur contract a fost in valoare de 46.080 de lei.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Primăria Sectorului 5 a atribuit direct, într-o singură zi, șapte contracte pentru “servicii artistice” către o singură firmă. Patru dintre ele au fost date în același minut, conform portalului de achiziții publice, iar reprezentantul firmei susține că, de fapt, înțelegerea cu municipalitatea a avut loc “mult mai devreme”. Serviciile constau în pictarea pereților unor școli și grădinițe și costă, în total, peste 88.000 de euro.

La 26 august, Primăria Sectorului 5 a atribuit direct, către firma Efect Tim SRL, șapte contracte cu valori diferite pentru servicii artistice.

Astfel, conform SICAP, la ora 14.33, Primăria a atribuit către Efect Tim SRL un contract în valoare de 46.080 de lei și tot la 14.33, un al doilea contract, în valoare de 30.720 de lei.

Primul este în valoare de 44.800, al doilea, de 53.760 de lei, al treilea se ridică la suma de 61.440 de lei, iar al patrulea ajunge la 99.840 de lei. La 14.48, este atribuit și ultimul contract, în valoare de 92.160 de lei.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s