Seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, a murit joi, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Medicul neurolog Ovidiu Bajenaru, 63 de ani, era internat cu COVID-19 la Institutul Matei Bals din Bucuresti de o saptamana si jumatate. Managerul Spitalului, Catalin Cirstoiu, a transmis un mesaj dupa moartea medicului.

Informatii preluate de pe libertatea.ro, mai multe detalii mai jos:

„Medicul neurolog Ovidiu Băjenaru, 63 de ani, era internat cu COVID-19 la Institutul Matei Balș din Bucureşti de o săptămână și jumătate.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, a transmis un mesaj după moartea medicului neurolog Ovidiu Băjenaru.

„Tuturor celor cunoscuţi, dar mai ales nouă, personalului medical al SUUB şi, în mod particular, colegilor din Clinica de Neurologie, ne este foarte dificil să vorbim la trecut despre omul, medicul şi profesorul Ovidiu Alexandru Băjenaru. Cu imensă părere de rău, inevitabilul s-a întâmplat şi dl profesor Ovidiu Băjenaru nu mai este printre noi, dar spiritul domniei sale va fi prezent în continuare prin urmaşii lui profesionali. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a precizat Cătălin Cîrstoiu.

Din CV-ul lui Ovidiu Băjenaru

Ovidiu Băjenaru s-a născut în februarie 1957 şi avea o experienţă în domeniul medical de 34 de ani. Ovidiu Băjenaru a absolvit Facultatea de Medicină – UMF „Carol Davila” din București în 1983, iar în 2000 a ajuns prodecan al Facultății „Carol Davila”, post pe care l-a ocupat până în 2004.

Potrivit CV-ului, Ovidiu Băjenaru a fost, în perioada 2008-2011, șeful Catedrei de Neurologie M028 – UMF ”Carol Davila” Bucuresti – Facultatea de Medicină, iar din 2011 a fost director al Departamentului 6 – Neuroștiinte Clinice din UMF ”Carol Davila” Facultatea de Medicină, reales în 2015, până în 2020.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s